Login

Register

Login

Register

Cum slabeste celebrul actor Jack Black pe miscari de jazz!!!
14 martie 2017
Dr. James Levine – despre beneficiile folosirii unitatilor profesionale active de lucru.
22 martie 2017

Vezi aici cum isi pregateste Jimmy Kimmel emisiunea în chiloti!!!

 

 

Celebritățile, ca și alți oameni de succes, lupta din greu cu ravagiile făcute de sedentarism și tot mai multe dintre ele au ales ca soluție unitățile profesionale active de lucru.

A fi prezentator de televiziune nu pare a fi un loc de muncă sedentara, dar în spatele scenei de multe ori există întâlniri, întâlniri, mese, întâlniri, zboruri lungi, întâlniri, întâlniri și din păcate, câteva întâlniri. Programele lor sunt atât de încărcate încât adesea este dificil să găsească timp pentru a lucra la o sală de sport, și mai presus de asta ei știu că și exercitarea de aerobic intens nu va depăși în mod necesar efecte negative asupra sănătății date de atât de mult stat jos.

 Jimmy Kimmel, celebrul prezentator ABC, a instalat o unitate profesionala activa de lucru în biroul său încă din 2012. „Am citit undeva că stând toată ziua poate reduce durata de viață de la 15 la 20”, explica el. ”Este mai rău decât fumatul. Nu am fost meniți să stăm jos atât de mult”, a spus Kimmel într-un interviu recent TV Guide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *