Login

Register

Login

Register

Intrebari frecvente

Dacă nu găsești răspunsul la întrebarea ta, nu ezita să ne contactezi!
Unde pot găsi numărul de serie al produsului?

Puteți găsi numărul de serie al benzii pe partea din față a acesteia pe partea stângă a cadrului. Numărul de serie al birourilor poate fi găsit sub blatul de lucru, pe partea din spate a suportului de gestionare a cablurilor pentru birourile DT7 și DT5.

Ce se intâmplă dacă folosesc banda mai mult decât orele recomandate?

Numărul de ore de utilizare recomandat pentru fiecare bandă a fost calculat in urma unor teste avansate. Componente cum ar fi motorul, cureaua și rulmenții se uzează în timp. Pentru utilizare mai intensă au fost concepute benzi cu o anduranță mai ridicată la care au fost folosite componente mai specializate și, desigur, mai scumpe. Nu ar trebui să vă îngrijoreze utilizarea ocazională peste numărul de ore recomandate, dar dacă acest lucru se întâmplă în mod regulat, ar trebui să luați în considerare un model de categorie superioară.

Ce fel de întreținere este necesar?

Pentru unitățile active de lucru cu bandă de mers se folosește silicon lubrifiant 100% pe partea interioară a covorului rulante. Acest lucru ajută la reducerea frecării dintre partea din spate a covorului rulant și suprafața superioară a punții. De-a lungul timpului, și în funcție de utilizare și de circumstanțele de mediu, siliconul tinde să se disipeze și să se usuce. Vă recomandăm să repetați lubrifierea modelelor TR800 și TR1200 la fiecare 3 luni. TR5000 este proiectat pentru a necesita o întreținere minimă, dar lubrifierea o dată pe an, va ajuta la reducerea frecării. Periodic, vă recomandăm să verificați covorul rulant pentru a vă asigura că centura este corect centrat pe punte. Dacă centura este descentrată și începe să atingă de o parte sau de alta a cadrului , reglați poziția curelei.

Vizionează pașii procesului de lubrifiere:

Ce ar trebui să fac dacă aud un zgomot de frecare?

Cel mai frecvent motiv pentru aceasta este deplasarea covorului rulant către o parte a benzii și frecarea acestuia de șina laterală. Verificați mai întâi dacă banda este aranjată la nivel și dacă covorul rulant se mișcă cum trebuie când este în uz. Verificați pentru a vedea pe care parte se produce frecarea și folosind piciorul împingeți covorul rulant spre centru din nou. Dacă nu se centrează astfel vedeți în video-lu următor pașii de reglaj și centrare a benzii.