Login

Register

Login

Register

O misiune MARE 🙂

de a face o Romanie ACTIVA!

Încă din anii 2000, analizând realitatea și oamenii de succes din lume, am conștientizat că sănătatea, echilibrul și starea de bine sunt fundația unei vieți prospere și împlinitoare. Așa că am pus această înțelegere la treabă!

  • În 2005 am demarat cea mai mare companie românească de vânzări directe, care ajută milioane de clienți trăiască un stil de viață sănătos, activ și prosper!
  • În 2010 am demarat o nouă companie care a devenit partenerul preferat de alimente BIO petru rețelele internaționale de retail.
  • În 2013 am demarat prima rețea de centre integrative de educational wellbeing din România.
  • În 2017 … suntem aici pentru a împuternici organizațiile ce pun preț pe valoarea și potențialul angajaților lor, importând oficial în România, produsele liderului global al industriei de stații de lucru profesionale active: LifeSpan Workplace

După cum se vede…. suntem o echipă cu idei puține și FIXE 🙂

O echipă de oameni cu experiență, care ne punem astazi în slujba conducătorilor vizionari și curajosi, cărora le pasă de oamenii lor și de modul în care își petrec cele 8 ore la serviciu. Produse de top, consultanță de specialitate în corporate well-being, dar și furnizori validați. Toate le punem la dispoziție cu mare drag.

Te invităm să ne cunoaștem și să găsim opțiuni la problemele pe care le întâmpini astăzi la nivel de angajare, loializare, productivitate și multe altele ce țin de cea mai prețioasă valoare a afacerii de azi: OAMENII!

Echipa Active Office Romania.