Login

Register

Login

Register

LifeSpan este liderul global al statiilor profesionale active!

Pretabile in orice configuratie, adaptate pentru toate nevoiile spatiilor profesionale de lucru.Alege cea mai potrivită unitate profesională activă de lucru pentru tine.

LifeSpan Workplace vă oferă opțiuni multiple pentru a alege statia de lucru activa potrivita bugetului, spatiului si nevoilor dumneavoastra. Incepeti prin selectarea unui birou ajustabil sau a consolei de control apoi alegeti banda ce satisfice nevoile dumneavoastra de munca activa. Toate opțiunile sunt complet interschimbabile, deci simțiți-vă liberi să se mixati și sa potriviti astfel incat sa personalizati spatiul dumneavoastra de munca activa.

DT3 – consola de control: Dacă dețineți deja un birou înalt, ajustabil pe înălțime sau doriți să achiziționați un birou specific, DT3 este cea mai bună opțiune de construirea  unitatii profesionale de lucru activ. Mică, portabilă consola DT3 vă pune în controlul tuturor funcțiilor benzii în timp ce mergeți și munciți.

DT5 – birou reglabil manual cu consolă integrată: DT5 este o opțiune excelentă pentru utilizator unic  sau echipe mici. Acesta include biroul robust, partea de susținere a bratelor, integrată ergonomic in blatul de lucru, captusita si tapițată astfel încât dumneavoastră să rămâneți axat pe sarcinile de lucru și o consolă situată convenabil, care nu ocupă spațiu pe birou.

DT7 – birou reglabil electric cu consola integrată: DT7 este opțiunea ideală pentru medii cu utilizatori multipli, inclusiv spații comune și publice. Biroul include partea de susținere a bratelor, captușită si tapițată, consola de control integrată și blatul de lucru ca la DT5 în plus adăugându-se reglajul electric pe înălțime. Butoanele de reglare a înălțimii sunt convenabil situate în partea stângă a consolei și includ suport de memorie pentru doi utilizatori.


Odată ce ați selectat un birou, este timpul pentru a selecta banda de mers.

TR800: Liniștită, fiabilă și convenabilă, banda TR800 este completarea perfectă pentru biroul de acasă. Echipată cu un motor de cuplu mare 2 CP și o suprafață la sol de 45 cm pe 132 cm, TR800 suportă utilizatori de până la 136 kg. Această bandă este alegerea potrivită pentru utilizatori unici ce vor să adauge câteva ore de mers pe jos în ziua loe de muncă. (TR800-DT3)

TR1200: Aceasta este cea mai apreciata banda a noastra și este potrivită pentru utilizare acasă sau la locul de muncă. In plus față de TR800 include un motor mai mare, cureaua este mai lată cu 5 cm iar profilul de înălțime este mai scăzut și poate suporta utilizatori de până la 159 kg. Se potrivește perfect pentru utilizare individuală sau pentru echipe mici, într-o zonă comună. (TR1200-DT3, TR1200-DT5, TR1200-DT7)

TR5000: Proiectată pentru zile intense de lucru și nopți productive, această bandă este construită pentru mii de ore de utilizare eficientă, fără griji. Complet modernizată în 2016, este echipată cu o punte reversibilă de 2,54 cm grosime, curea cu anduranță crescută, ce nu necesită întreținere, șine laterale din aluminiu anodizat, și un motor de încredere cu 3.0 CP, suportă utilizatori de până la 181,5 kg. Se potrivește perfect pentru utilizare intensă din sălile de cursuri, biblioteci sau spații de birouri cu utilizatori multipli.  (TR5000-DT3, TR5000-DT5, TR5000-DT7)


Caracteristici standard

Numărarea Pașilor: Tehnologia noastră exclusivă Intelli-Step ™ este o modalitate foarte bună de a măsura și urmări nivelurile zilnice de activitate fizică prin urmărirea fiecărui pas pe care îl faceți în mod automat.

Bluetooth: Bluetooth-ul integrat vă permite să vă salvați rezultatele în aplicația Trac Active de pe smartphone pentru a urmări evoluția în timp. Pur și simplu treceți smartphone-ul peste consola de comandă pentru a încărca datele înregistrate de bandă. Datele de efort se sincronizează automat. În plus, această caracteristică este gratuită pentru toată lumea. Bluetooth-ul vine standard pe toate birourile DT5 și DT7.

Setări personale: Setați banda pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Puteți seta viteza maximă preferată între 3.2 si 6.4 Km/h, semnalele sonore, revenirea la viteza anterioară, puteți schimba unitățile de măsură, și multe altele.


Calitatea și serviciile LifeSpan

Ca producător de echipamente de fitness de top, LifeSpan, știe cum se fac fiabile și durabile echipamentele de calitate. Echipamentele noastre au fost evaluate ca fiind cele mai bune din clasă de Treadmill Doctor, Runners World, Consumer Reports, Health Magazine si multe alte grupuri de revizuire. Noi înțelegem ceea ce este nevoie pentru a face produsul să reziste până la ani de utilizare. Certificăm produsele noastre pentru a trece standardele din Statele Unite, Canada și Europa, inclusiv CE, CSA și ETL. În cazul în care aveți o problemă care admitem că se poate întâmpla atunci când sunt implicate piese în mișcare și electronice, serviciul nostru pentru clienți este evaluat ca fiind la fel de bun ca și produsele noastre.

Spatiul de lucru este expresia identitatii tale profesionale.

Poti folosi biroul tau actual sau poti alege din multitudinea de optiuni oferite de LifeSpan Workplace