Login

Register

Login

RegisterBirouri ajustabile LifeSpan


Luptă cu riscurile pentru sănătate asociate cu un stil de viață sedentar, cu ajutorul noilor birouri ajustabile LifeSpan. Acestea va ajuta sa ardeți mai multe calorii, promovează creativitatea și productivitatea și sporesc gradul de claritate mentală și concentrare.

Birourile LifeSpan va permit să munciți fie așezați, fie în picioare pe tot parcursul zilei de lucru, datorită blatului de lucru cu înălțime ajustabilă, care se reglează prin simpla apăsare a unui buton. O gamă largă de reglaje de înălțime disponibile vă permit să găsiți poziții ideale ergonomice, fie așezat sau în picioare, reducând durerile de spate, gât, încheietura mâinii sau umeri.

Toate birourile sunt complet personalizabile pentru acomodarea în orice mediu profesional existent. Birourile LifeSpan sunt disponibile în trei dimensiuni de lățime a blatului: 121 cm (Studio 4), 152 cm (Stand Up 5) și 182 cm (Sit Stand 6) care permite potrivirea perfectă în orice spațiu de birouri. Alegeți între cadrul nostru gri-argintiu sau cel gri-cărbune și asociați-l cu una dintre cele patru culori disponibile pentru blatul de lucru. Oricare ar fi nevoia ta, LifeSpan are un birou pentru tine.


Caracteristicile birourilor


Cablare internă: Spre deosebire de sistemele tradiționale, sistemul de management al cablurilor la toate birourile LifeSpan direcționează cablurile de alimentare în jos la podea prin intermediul cadrului, sistem exclusiv ce promovează siguranța utilizatorului și aspectul rafinat.

Cadru telescopic: Ca suport pentru utilizatorilor de orice înălțime, Birourile LifeSpan sunt dotate cu un sistem telescopic al picioarelor în trei trepte, esențial pentru ajustarea înălțimii ideale în timp ce stați în picioare sau așezat. Motoare duble, cu capacitate mare de ridicare, eficiente pentru sarcini de până la 99 de kg, perfecte pentru ridicarea și coborârea facilă a blatului de lucru.

Lifespan Club: Prin aplicatia Active Trac,  LifeSpan Club vă pune în controlul complet al programului dumneavoastră de wellness, permițându-vă să urmăriți pașii, distanța parcursă, caloriile arse, și multe altele. Convenabil integrările Apple Health și Google Fit va pot conecta cu alte aplicații preferate, inclusiv MyFitnessPal, pentru a crea un spațiu unic pentru toate informațiile care contează pentru tine și sănătatea ta. Un cont nelimitat Club este inclus pentru fiecare achiziție LifeSpan, ajutându-vă să atingeți potențialul dumneavoastră maxim.